Sivuja ei ole vielä optimoitu kannettaville tietokoneille saatikka puhelimille, mutta toimivat jotenkin kannettavilla ja isommilla tableteilla. Kun tässä pikkuhiljaa opetellaan tätä kotisivujen tekoa niin eiköhän nämä ala pikkuhiljaa toimiin, vielä kun sais ääkköset mukaan. Kuvat jotenkin onnistuu kun teen ne Webpicturegreaturella ja linkitän sivulle. Kotisivutilatkin on sen verran kalliita, ettei oikein isoja sivustoja voi tehdä, joten täytyy vähänväliä poistella vanhempia että saa tilaa uusille. Seuraavaksi yritän saada vähän tekstiä kuviin ettei tarvi arvuutella mistä on kyse.

Kamera on kulkenut mukana 70-luvun alkupuolelta asti kun ostin Zenit merkkisen filmijärkkärin. Alkuun saattoi filmirulla kestää melkein vuoden ja nyt digiaikana näpsitään 100 kuvaa muutamassa tunnissa, on se helppoo, filmiaikaan kuvia tuli vähän mutta ne oli paremmin suunniteltuja toisin kuin nyt kun otetaan rajaton määrä kuvia ja valitaan muutama parempi ja niitäkin vielä muokataan kuvankäsittelyohjelmalla.


Kameroina tällä hetkellä kaksi kameraa Canonin 800D ja Panasonikin ultrazoom objektiiveinä Canonin oma 50mm/f1.8 kiinteä ja Tamronin 18-300mm yleiszoomi. Puhelimessa redmi note 9 pro on lisäksi 64megan kamera.


Retkikohteina kansallispuistot, luonnonsuojelualueet, retkeilyalueet, laavut, nuotiopaikat sekä kaikennäköiset näköalapaikat ja nähtävyydet.


Reissut yleensä alle vuorokauden kestäviä, koska sairaudet ja lääkitykset vähän rajoittaa luontomatkailua.


Retkireppu aina autossa mukana jossa nuotiopannu ja kaasukeitin.Kysymyksiä ja kommentteja osoitteeseen akarisalmi@gmail.com